Toscana

Toscana
Toscana Italia

 Vakre Toscana i Italia

– Yoga, meditasjon, utflukter og egentid

4. – 11. mai 2022

(Denne reisen er i samarbeid med Jomfrureiser)

På et nydelig landsted i Toscana skal vi nyte en ukes yoga-retreat. På Sasseta Alta skal batterier lades, sanser stimuleres og mat nytes. Her er alt lagt til rette for en uforglemmelig reise for kropp og sjel.

Sasseta Alta er omgitt av vakkert toskansk landskap som byr på flotte sykkel- og turmuligheter. Gården vi skal bo på drives økologisk, og omringes av fire hektar olivenlunder. Hver dag bruker kokkene økologisk produserte råvarer fra gården eller regionen i sin tilberedning av sunne retter. Vi får tre deilige måltid hver dag, servert som buffet. Her skal vi bo, hvile og rett og slett bare nyte. Det blir yoga hver dag, og i rolige omgivelser får du god tid til å slappe av og samle tankene. Med vårt felles måltid og overnatting i leilighet får du også blitt godt kjent med gruppen – hyggelige damer i alle aldre.

På denne reisen byr Bente på herlig MediYoga som består av veldig enkle og rolige øvelser som passer for stort sett alle. Det blir fokus på øvelser som er spesielt gode for nakke, skuldre, rygg og stressredusjon. Meditasjon er også en del av MediYoga. Vi trenger like mye det mentale som det fysiske på disse timene, og vi trener like mye på ro og stillhet som på bevegelse. På ettermiddagen vil Bente lære deg ulike meditasjoner og avslapningsøvelser.

To av dagene inviterer Bente alle damene med på utflukter. Den ene dagen reiser vi til Saturnia – et termalbad ikke så langt unna hotellet vårt. I mer enn 3000 år har mennesker blitt tiltrukket av den naturlige kraften til termiske vann som fosser ut fra jordens sentrum med konstant 37,5°C. Atmosfæren er ganske magisk med rike mineraler som helbreder, Saturnia bioplankton som fremmer skjønnhet og naturens ro som gir deg fred.

Den andre utfluktsdagen tar vi turen til Castiglione. En fin liten by på kysten hvor det er mulig å tilbringe noen timer på stranden, ta en tur i det historiske sentrum, shoppe eller bare nye en kaffe på en liten lokal cafe.

Du har også mye egentid og kan noen dager velge helt selv hva du vil gjøre. Med utgangspunktet vi bor på åpner det seg opp for utallige muligheter. Hva med å besøke små, pittoreske landsbyer, besøke en vingård eller vandre blant olivenlunder? Vi spiser alle måltider sammen og blir godt kjent med alle de andre damene i reisefølget.

PRIS: 15,900,-

Inkludert:

  • Flyreise tur/retur Oslo – Roma Fiumcino inkludert bagasje
  • Transport tur/retur flyplassen – hotellet
  • 7 netter i delt dobbeltrom
  • Daglig frokost, lunsj og middag
  • Daglig yoga og meditasjonsøkt
  • Utflukt til Castiglione della Pescaia
  • Utflukt til varmekilder i Saturnia
  • Inngang til velværeavdeling og bruk av bassenget alle dager
  • Sosialt fellesskap med andre damer
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

MER INFORMASJON
Kontakt Bente Kristensen på 926 17 106 eller bentekristensen@rocketmail.com

PÅMELDING
Påmelding gjøres til Jomfrureiser
: https://www.jomfrureiser.no/italia-toscana-yoga-meditasjon-og-egentid-pa-sasseta

 

Toscana Italia
Jomfruland