Sov godt med MediYoga
– online live kveldskurs over 4 uker med oppstart i januar

Sliter du med søvn? Er du stiv i nakke, rygg og skuldre? Kjenner du på stress og slitenhet?

Hva med å ta deg en velfortjent pause i en time en kveld i uka? Unne deg selv en rolig stund i en ellers hektisk hverdag?

MediYoga er perfekt å gjøre før sengetid så dette kurset holdes fra klokka 21 til 22. Da kan du tusle rett i seng etterpå om du vil, og forhåpentligvis vil du sove veldig godt.

I dette kurset har jeg satt sammen øvelser fra ulike MediYoga-program som har spesielt fokus på nakke, skuldre, rygg, stress og søvn. Det er veldig enkle og rolige øvelser som passer for stort sett alle (du kan til og med sitte på en stol og gjøre de fleste øvelsene). Kurset inneholder også meditasjoner. Vi trener like mye det mentale som det fysiske i dette kurset, og du trener like mye på ro og stillhet som på bevegelse. Du trenger ikke å vise deg på skjerm under kurset om du ikke har lyst.

Flere i samme husstand kan delta
Det koster kun 400 kroner for hele kurset over fire uker og om det er flere i husstanden som ønsker å delta så koster det ikke mer. Kanskje du har en partner eller barn som også har lyst til å teste ut dette?

Mer om MediYoga
MediYoga er utviklet i Sverige og målet er blant annet å forebygge sykdom og helseplager. MediYoga passer for stort sett alle mennesker. Det er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke og enkle bevegelser og meditasjon.

Flere vitenskapelige studier viser at yogaprogram utarbeidet av MediYoga kan hjelpe hjertepasienter i rehabiliteringen, og at det kan gi positive effekter ved stress, høyt blodtrykk og ryggsmerter.

En publisert studie fra 2013 på Karolinska Instituttet sammenlignet MediYoga, tradisjonell fysioterapi og besøk hos ryggspesialist. Resultatet viste at MediYoga er den mest kostnadseffektive metoden mot uspesifiserte ryggsmerter.

Datoer:
Mandag 9/1/23 klokka 21 til 22
Mandag 16/1/23 klokka 21 til 22
Mandag 23/1/23 klokka 21 til 22
Mandag 30/1/23 klokka 21 til 22

Pris: 400 kroner for 4 ganger (flere i samme husstand kan delta)

Sted: Kurset holdes online på Zoom så en kan delta fra hvor som helst.

Ønsker du mer informasjon om kurset? Kontakt Bente Kristensen på 92617106 / bentekristensen@rocketmail.com

NB – Dersom det er utfordrende å binde deg til et fast tidspunkt i uken har du også muligheten til å kjøpe et nettkurs som du får tilgang til i ett helt år. Dette kurset består av MediYoga-program i ulike lengder (8, 12, 13, 21, 25, 30 og 60 minutter) i tillegg til meditasjoner. Kurset koster kun 590 kr. Les mer her.

Anbefalinger fra tidligere deltakere på MediYoga-kurs

«Takk for en nydelig og fantastiske MediYoga time i går. Første gang jeg har prøvd og det var en fin opplevelse. Det tok ikke lang tid før jeg sovna etter timen og jeg har sovet UVANLIG godt i natt. Var ikke oppe for å tisse som jeg ellers pleier i 3-4 tiden. Sov også da klokka ringte kl. 7. DEILIG!»
Charlotte Bjørge

“Bente, du har åpnet en helt ny verden for meg! Jeg har alltid trodd at yoga var for spreke, myke og friske folk, men etter å ha vært med på dine MediYoga-kurs så ser jeg at det er for alle mennesker uansett utfordringer (jeg har hatt 14 operasjoner). Det er gøy å se hvordan jeg gradvis har blitt mykere i kroppen over tid, og det er godt å kjenne hvor bra MediYoga er for nakken min. Best av alt, uansett hvor kaotisk det er i kropp og sinn før MediYoga-økten starter så har jeg alltid en sinnsyk ro når økten er over.”
Cathrine Medlien

“Hektiske hverdager med høyt stressnivå kjennes i kropp og sinn. Nå har jeg gått på Mediyoga- og Mindfulnesskurs med Bente, og dette har gjort underverker! Med enkle verktøy som jeg praktiserer daglig greier jeg å roe tankene, slappe av og være mer tilstede. Jeg er blitt flink til å stoppe opp og reflektere før jeg reagerer, jeg sover bedre, har mer energi, stresser mindre, har bedre konsentrasjon og har fått mer indre ro. Jeg er blidere og mer tilfreds om dagen, så tusen takk Bente for at du har introdusert meg til MediYoga og Mindfulness! Du er en utrolig flink og behagelig kursleder og jeg gleder meg til å lære enda mer av deg 🙂 ”
– Caroline Weissenbøck

 

Sted: Kurset «Sov godt med MediYoga» holdes online på Zoom.

Pris: 400 kroner for 4 ganger

Påmelding: Send en mail med navn og telefonnummer til bentekristensen@rocketmail.com. Du kan ringe 926 17 106 for mer informasjon.

Du velger om du vil betale med Vipps eller om du ønsker å få faktura tilsendt.
Bindende påmelding.

Forbehold om minimum 5 deltakere.