Selvutvikling under nordlyset på Sommarøy

Sommarøy
Sommarøy
Sommarøy mørketid
Sommarøy
Sommarøy
Sommarøy
Sommarøy
Sommarøy
Sommarøy
Sommarøy


Selvutvikling under nordlyset på Sommarøy

27. til 31. januar 2022

Bli med Bente Kristensen, Nina Rambech og Linn Arnesen på en langhelg med selvutvikling, MediYoga, mindfulness, turer i vakker natur og egentid på vakre Sommarøy. På denne lille perlen av en øy ligger alt til rette for å fjerne seg fra stress og prestasjonspress. Vi skal legge til rette for at du kan ha fokus på deg selv og din utvikling samt få tid til å gå fine turer og praktisere yoga og mindfulness. Det vil være en god balanse mellom aktivitet og hvile.

Sommarøy
Er du glad i naturopplevelser og liker kombinasjonen av fjell, kritthvite sandstrender og krystallklart vann vil du elske Sommarøy. Bare navnet vekker gode følelser! Noen sammenligner Sommarøy med Karibien, mens andre sier det er Lofoten i miniatyr.

Dette levende fiskeværet ligger helt ute i havgapet og er enden av veien i Tromsø kommune. Neste øy er Grønland! Det tar en time å kjøre til Sommarøy fra flyplassen i Tromsø. Reisen er en naturskjønn kjøretur gjennom fjord og fjell.

Sommarøy er like vakkert året rundt. Fra tidlig september til sen mars er nordlyset rett utenfor dørstokken. Det er lite lysforurensning på den lille øya og når nordlyset viser seg kan du bare gå rett ut fra hytta og nyte den fargerike dansen på himmelen.

Her skal vi bo
Vi har leid en stor hytte med 5 soverom og 5 bad som er del av Sommarøy Arctic Hotel. Hytta som er på 150 kvm har store vinduer med vakker havutsikt og egen terrasse og brygge. Hytta har fullt utstyrt kjøkken. Gjester i hytta har tilgang på badstue og treningsrom på hotellet. Fra saunaen kan en nyte utsikten mot lagunen utenfor, hvor det også er mulig å ta seg en svømmetur!

På et av soverommene er det mulig å ha to separate senger. På de andre 4 soverommene er det dobbeltsenger som ikke kan skilles. En bør derfor enten være et par eller gode venner dersom en skal dele disse rommene.

Det er mulig å betale ekstra og få eget rom i hytta. Vi har satt et tak på maks 12 deltakere på turen, så når hytta fylles opp vil de siste innlosjeres på hotellet (samme pris som på hytta).

Bilder og info om hytta her: https://sommaroy.no/no/hotellet/rom/vestkanten-storhytte/ 

NB – på bildene ser det ut som om det er køyesenger på noen av rommene, men det stemmer ikke.

Selvutvikling med IoPT som metode
IoPT er en dyptgående og vakker metode for å løse opp i relasjonsvansker, endre på uforståelige mønstre og finne sin egenlivskraft og vilje. Metoden er selvregulerende og vil denne helgen bli gjennomført i en gruppesetting. Alle deltagere som ønsker vil oppleve hva det vil si å stå i resonans for et annet menneske og kjenne hvordan det er å motta en gruppespeiling. Teori og metode vil bli utførlig forklart.

Kort om IoPT
IoPT er basert på teorier og praksis utviklet i et internasjonalt samarbeid av psykologer og terapeuter ledet av professor i psykologi Franz Ruppert gjennom de siste 30 årene. IoPT er etablert på kjente traumeteorier samt forståelse innen tilknytning – og utviklingspsykologien.

MediYoga
De som ønsker kan være med på MediYoga hver morgen. Mediyoga består av enkle og rolige øvelser, og det blir fokus på øvelser som er spesielt gode for nakke, skuldre, rygg og stressreduksjon. De fleste øvelsene gjøres sittende eller liggende. Meditasjon er også en del av Mediyoga.

Turer
Det blir daglige turer på vakre Sommarøy for de som ønsker å være med på det. Dagene er ikke så lange i januar så vi benytter lyset på formiddagen til å være utendørs.

Pris
Early bird pris: 6500 kroner

Pris etter 31. oktober: 8090 kroner

Prisen inkluderer overnatting i 4 netter i delt rom med eget bad, 3 dager med gruppeprosesser med Nina og Linn samt MediYoga, mindfulness og turer med Bente.

Prisen inkluderer ikke transport og måltider.

NB – Dersom du ikke ønsker å dele rom er det mulig å booke eget rom (begrenset antall). Dette koster 2600 kroner ekstra for de 4 nettene.

Betingelser
1990 kroner faktureres ved bestilling med forfall 10 dager etter faktura er sendt, resterende 30 dager før ankomst. Bestilling er bindende. Ved avbestilling inntil en måned før ankomst, kreves kunden ikke for resten av beløpet. Innbetalt forskudd refunderes ikke. Dette gjelder uansett avbestillingsgrunn. MEN – dersom vi finner en annen person som kan overta plassen din vil du få pengene tilbake.

Husk reiseforsikring!

Maks antall deltakere er 12. Førstemann til mølla!

Måltider
Det er fullt utstyrt kjøkken på hytta så det er mulig å spise måltider der om ønskelig. På hotellet kan en også spise frokost, lunsj og middag om en foretrekker det. Vi tenker det kan være hyggelig å spise noen felles måltider på hotellet (også mulig å lage felles måltider på hytta).

Det er matbutikk på Sommarøy.

Transport
Nærmeste flyplass til Sommarøy er Tromsø lufthavn. Det tar ca. en time å kjøre fra flyplassen med bil. Det er også mulig å ta buss (tar lengre tid, men koster kun 36 kroner en vei). Bussene går ikke så ofte så det er lurt å bestille fly som korresponderer med bussruten. Vi kommer til å lage en felles Facebook-gruppe for de som melder seg på turen sånn at de som vil kan avtale å reise sammen. Det er også mulig å gå sammen og leie bil.

Både Norwegian, Flyr og SAS flyr til Tromsø og det er ofte veldig billige billetter å få tak i.

En kan sjekke busstider her: https://www.tromskortet.no/reiseplanlegger/category245.html

Søk på avreise fra «Tromsø lufthavn» til «Hillesøy kryss».

Mest sannsynlig går bussen på torsdag på følgende tidspunkt fra flyplassen:
Klokka 1239 (fremme 1424) – ingen bytter (1:45 timer)
Klokka 1539 (fremme 1720) – ett bytte (1:41 timer)
Klokka 16:24 (fremme 1749) – ingen bytter (1: 25 timer)

Mest sannsynlig går bussen på mandag på følgende tidspunkt fra Sommarøy:
Klokka 0752 (0936) – ett bytte (1:44 timer)
Klokka 13:50 (15:40) – ett bytte (1:50 timer)


Hvem er vi og hva kan vi tilby

Nina Rambech
Psykologspesialist i klinisk psykologi. Privatpraksis med avtalehjemmel. Hun har bred erfaring med utredning og ulike behandlingsformer for psykiske lidelser.

Linn Arnesen
Registrert traumeterapeut IoPT. Fulltids praksis i Oslo. Tilbyr IoPT som individuell terapi og i gruppe. Tilbyr også IoPT med hest.

Bente Kristensen
NLP-coach, helsecoach, mindfulnessinstruktør, Mediyoga-instruktør samt Mediyoga stress og utbrent coach. Driver firmaet Livsendring og tilbyr kurs til bedrifter og privatpersoner.

Program

Dag 1 (torsdag)
Vi ankommer Sommarøy (innsjekk fra klokka 15)
1900: Vi booker bord i hotellets restaurant  

Dag 2 (fredag)
0830: MediYoga med Bente (på hytta)
1100: Bli med oss på tur på vakre Sommarøy. Du har tid til lunsj og egentid etterpå.
1500-1800: IoPT-grupper på hytta (halvparten er med Nina og halvparten med Linn)
19:00: Valgfritt om en vil spise middag på hytta eller på hotellets restaurant

Dag 3 (lørdag)
0830: MediYoga med Bente (på hytta)
1100: Bente gir en innføring i mindfulness
1230: Bli med oss på tur på vakre Sommarøy! Du har tid til lunsj og egentid etterpå.
1500-1800: IoPT-grupper på hytta (halvparten med Nina og halvparten med Linn)
19:00: Valgfritt om en vil spise middag på hytta eller på hotellets restaurant

Dag 4 (søndag)
0830: MediYoga med Bente (på hytta)
1100: Bli med oss på tur på vakre Sommarøy! Du har tid til lunsj og egentid etterpå.
1500-1800: IoPT-grupper på hytta (halvparten er med Nina og halvparten med Linn)
19:00: Valgfritt om en vil spise middag på hytta eller på hotellets restaurant

Dag 5 (mandag)
0830: MediYoga med Bente (på hytta)
1200: Utsjekk fra hytta

 

Kontakt
Ta gjerne kontakt med Bente Kristensen på 926 17 106 eller bentekristensen@rocketmail.com.

 (Bilder tatt av Gøran Mikkelsen og Bente Kristensen)

 

 

 

 

 

 

Mindfulness
Sommarøy
Nordlys
Sommarøy
Sommarøy
Sommarøy vinter
Sommarøy