Rømskog Spa – yoga, mindfulness, faglig påfyll og velvære

Rømskog spa
Rømskog spa
Rømskog spa

Rømskog Spa – yoga, faglig påfyll og velvære

(Denne reisen arrangeres av Bente Kristensen og Ann-Christin Hansen i samarbeid med Jomfrureiser)

4.-7. november 2021

Unn deg selv et avbrekk fra hverdagen og bli med oss til vakre Rømskog i februar. Når det er kaldt ute er det perfekt å finne varmen på et innbydende spahotell.

Legg den travle hverdagen bak deg, senk skuldrene og nyt dagene i vakre omgivelser. Mellom sjø og skog i hjørnet av Viken, der norsk natur møter luksuriøst design finner du Rømskog spa og resort – bare halvannen time fra Oslo. Med seks behandlingsrom, avslappingsstuer, utendørs saltvannsbasseng, varme og kalde innendørsbasseng, samt toppmoderne utendørs sauna i vannkanten ligger alt til rette for det perfekte opphold.

Om vinteren er innsjøen Vortungen perfekt til en tur på skøyter – eller en kan spenne på seg skiene og utforske kilometer med nypreppede løyper i et ekte, norsk vintereventyr. Om snøen uteblir kan en gå tur til fots.

Yoga, mindfulness og mental trening
Ann-Christin Hanse og Bente Kristensen sørger for noen stressfrie dager med yoga, mindfulness, mental trening, latter og egenpleie.

Det blir morgenyoga med Ann-Christin og Mediyoga med Bente på ettermiddagen. Yogatimene passer både for nybegynnere og de mer erfarne.

Morgenyoga er inspirert av Ashtanga systemet, men er satt sammen til en mer flytende Vinyasa yoga slik at den passer for alle som er helt nye og for mer erfarne Yogiser. Denne formen for yoga gir styrke og fleksibilitet både fysisk og mentalt.

Mediyoga består av enkle og rolige øvelser, og det blir fokus på øvelser som er spesielt gode for nakke, skuldre, rygg og stressreduksjon. De fleste øvelsene gjøres sittende eller liggende. Meditasjon er også en del av Mediyoga.

I tillegg til yoga holder Ann-Christin og Bente foredrag om spennende temaer. Du kan lene deg tilbake og ta inn ny læring om stressmestring, mindfulness, balansen mellom aktivitet og hvile, hvordan bli bedre på å lede deg selv i hverdagen og hvordan finne motivasjonen til å gjøre endringer. Du får små musikalske innslag underveis og tid til refleksjon etter inspirasjon og ny kunnskap.

Denne turen passer for deg som:

  • Ønsker å finne varmen på et innbydende spahotell i november
  • Ønsker et lite avbrekk fra en ellers stressende hverdag
  • Ønsker å ha tid til egenpleie
  • Ønsker å lære mer om yoga, mindfulness og mental trening
  • Ønsker å få noen gode verktøy du kan bruke i hverdagen for å ivareta egen helse, livsstil og behov.
  • Trenger motivasjon til å gjøre endringer.

 

MER INFORMASJON
Kontakt Bente Kristensen på 926 17 106 eller bentekristensen@rocketmail.com


PÅMELDING
Påmelding til Jomfrureiser: https://www.jomfrureiser.no/norgesferie-yoga-mindfullnes

PROGRAM

TORSDAG 

Vi ankommer Rømskog og innlosjeres i våre rom. Innsjekk fra klokken 15. Spaavdelingen er oppe for dem som ønsker å benytte seg av den.

1900 Velkomstmiddag 

 
FREDAG

0800 Morgenyoga med Ann-Christin

0915 Frokost

1000 Egentid hvor en f.eks. kan benytte seg av spaavdelingen, gå tur i vakre omgivelser (evt ski eller skøyter om det er vær til det) eller lese en god bok.

1330 Lunsj

1500 Foredrag med Ann-Christin

  • Foredraget «Et helhetlig forhold til helse» handler om sammenhengen mellom mat, mentalt, aktivitet og hvile og hvordan klare å skape en god balanse mellom disse elementene for å få en sunnere livsstil totalt sett. Du vil også lære noen triks på hvordan hente fram motivasjon når du trenger den. Det handler en god del om selvledelse, om tilstandsregulering og om å fjerne den berømte «dørstokkmila»

1730 Mediyoga med Bente

1930 Felles middag


LØR
DAG

0800 Morgenyoga med Ann-Christin

0915 Frokost

1000 Egentid hvor en f.eks. kan benytte seg av spaavdelingen, gå tur i vakre omgivelser (evt ski eller skøyter om det er vær til det) eller lese en god bok.

1330 Lunsj

1500 Foredrag med Bente

  • «Lev bedre med stress – med verktøy fra mindfulness». Hva er stress og hvordan påvirker det oss? Hva er mindfulness og hvordan kan det hjelpe oss i en stressende hverdag? Du vil få med deg gode verktøy du kan bruke videre.

1730 Mediyoga med Bente

1930 Felles middag


SØN
DAG

0800 Morgenyoga med Ann-Christin

0915 Frokost

1100 Utsjekk

 

Rømskog spa
Rømskog spa
Rømskog spa