Drømmehelg i eventyrlige Steigen

NB – Det ble opprinnelig satt opp en helg fra 10.-12. september 2021, og denne ble fullbooket på et par dager allerede i oktober 2020. Vi satte derfor opp en ny helg fra 17.-19. september 2021 og denne ble også fullbooket raskt. Dersom du ønsker å bli kontaktet dersom det plutselig skulle bli en ledig plass eller to er det bare å ta kontakt.

Drømmehelg i Steigen fra 17.-19. september 2021

I løpet av et langt år kan du trygt unne deg én helg med lave skuldre. Kom til eventyreren og inspiratoren Randi Skaugs øy Naustholmen i naturperlen Steigen 17.-19. september 2021.

Akkurat denne helgen er helt spesiell, som et pusterom i en travel hverdag. De eneste lydene er naturens egne og alt som forventes av deg er at du er vennlig. I samarbeid med mentaltreneren og Mediyoga-instruktør Bente Kristensen fra Livsendring, tilbyr vi et program bestående av naturopplevelser, sunn og nydelig mat, samt instruksjon i enkle teknikker for avspenning, som du vil kunne ta med deg inn i hverdagen igjen.
Naustholmen er et sted med en helt spesiell energi. Ingen ting er så fredelig som ei øy. Her er ingen biler eller trafikklys, bare bølgeskvulp, fuglekvitter og frisk sjøluft. Og best av alt, det er høy stilongsfaktor på øya 🙂

Programmet tilbyr fjelltur, øyvandring, rolig Mediyoga og badstutelt med sjøbad. Alle aktiviteter er frivillige. De som har lyst kan starte dagen med et friskt bad i turkis sjøvann eller prøve seg med fiskestang fra kaia. Det er også mulig å leie kajakk om du har våttkort. Er vi heldige får vi se nordlyset.

REFERANSER
Her er noen av tilbakemeldingene fra tidligere arrangement med Randi og Bente på Naustholmen:

– Takk for kongefølelsen Randi og Bente! Faaaantastisk helg rett og slett!
– MAGISK! Anbefales på det varmeste.
– Har ikke følt meg så lykkelig levende på lenge!
– Har aldri vært på et nytt sted hvor jeg har følt meg så inkludert og ivaretatt.
– Nydelig mat – også for allergikere.
– Dette var over all forventning!
– Jeg er gjennomstimulert. Store naturopplevelser.
– En fantastisk atmosfære med varme, vennlighet og en ro som smittet over på oss.
– Bente Kristensen og Randi Skaug – Dreamteam altså!
– Tusen takk kjære Bente og Randi, for en magisk helg! Kongefølelse!

MAT OG OVERNATTING
Hver morgen dufter det nybakt brød på Naustholmen. Vi starter dagen med god og lang frokost. Lunsj består av matpakker som vi spiser ute på tur med utsikt mot hav og fjell. Middagene er langtidstilberedt og kokt med kjærlighet av kokka Randi. All mat er lagd fra bunnen av og av naturens beste råvarer.

Du kan velge mellom eksotisk søvn i svevetelt eller senger inne. Det er 18 soveplasser innendørs og fire svevetelt utendørs. Også teltene har gode madrasser og dyner, hvor du kan sove søtt til lyden av vindsus og hav. Man deler rom og fasiliteter (det er ikke mulig med eget rom). Naustholmen er et sted hvor man blir inkludert og finner nye venner. Sterke naturopplevelser og vennlig fellesskap er Naustholmens filosofi.

REISE DIT
Det er enkelt å komme seg til Steigen.

Fly til Bodø med ankomst senest én time før Hurtigbåtavgang.
Hurtigbåt fra Bodø til Nordskot – mest sannsynlig avgang kl. 18 på fredag (og onsdag og torsdag). Båttider for september 2021 er ikke lagt ut ennå. Dette er en reise som er en flott opplevelse i seg selv. Fra Nordskot til Naustholmen er det fem minutter med skjærgårdsjeep (du blir hentet).

RETUR
Søndag: Avreise fra Naustholmen ca. kl. 1350. Hurtigbåten går fra Nordskot mest sannsynlig kl. 1435. Ankomst Bodø ca. kl. 16. Rutetider for september 2021 er ikke lagt ut ennå.

NB – Sjekk rutetider før du kjøper flybillett for å forsikre deg om at overnevnte tider stemmer. Kjøp billett for hurtigbåten tur/retur Bodø-Nordskot på http://www.xn--reissjveien-lgb.no/ i god tid. Det kan bli fullt. 

PÅMELDING OG PRIS
Nice price: 5950,- per person for påmelding innen 14.11.20.
Full pris: 6450,-

Ønsker du en ekstra overnatting inkl frokost koster det 1400,-. Middag og matpakke kommer i tillegg.

Det anbefales på det sterkeste å komme onsdag 15. eller torsdag 16. september sånn at du får mer tid på dette vakre stedet.

Dersom det er bra vær er det mulig å leie utstyr og guide og gå Nordskottraversen. Det er også mulig å leie kajakk og utstyr.

Kun 18 plasser. Førstemann til mølla.

Booking gjøres på følgende link: www.naustholmen.com/hva-skjer/
Husk reiseforsikring.

Inkludert:
Fjelltur med Bente
Mediyoga med Bente
Øyvandring eller strandvandring med Bente
To overnattinger med frokost, lunsj og middag
Kaffe og te
Badstutelt
Hør Randi fortelle om sine eventyrlige reiser.

Ikke inkludert: Prisen inkluderer ikke: fly, hurtigbåt, drikke til maten, eventuell leie av kajakk og tørrdrakt (våttkort kreves).

For mer informasjon kontakt Randi på randi@randiskaug.no eller Bente på bentekristensen@rocketmail.com eller 926 17 106.

OM VERTSKAPET
Randi er eier av Naustholmen. Hun er første norske kvinne på Mount Everest og har besteget Seven Summits. På vei ned fra fjellet bestemte hun seg for å lage hver dag til en veldig bra dag og jakte på Kongefølelsen i Norge. Hun har laget drømmeturer til fots, i kajakk og på ski over hele landet og i utlandet. Hun forelsket seg i Nord-Norge da hun padlet kajakken Sakteruta fra Rørvik til russergrensa.

Bente driver firmaet Livsendring, og tilbyr coaching, mental trening og kurs basert på NLP, Mindfulness og Mediyoga. Bente elsker å reise, og spesielt Nord-Norge ligger hennes hjerte nær.

Vi gleder oss til en hel helg med fantastiske opplevelser sammen med deg på unike Naustholmen. Velkommen!

www.naustholmen.com
www.randiskaug.no
www.livsendring.net

NB – Forbehold om om endringer i programmet med hensyn til været.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Påmelding og pris

Pris: 5950,- per person ved påmelding innen 14.11.20. Full pris 6450,-.

Kun 18 plasser. Førstemann til mølla.

Booking gjøres på følgende link: www.naustholmen.com/hva-skjer/