Drømmehelg i eventyrlige Steigen

Drømmehelg i Steigen fra 9.-11. september og fra 16.-18. september 2022

NB – Disse to helgene er fullbooket, men vi har satt opp en ny helg fra 22.-25. september hvor det fremdeles er ledige plasser. Ler mer her.

I løpet av et langt år kan du trygt unne deg én helg med lave skuldre. Kom til eventyreren og inspiratoren Randi Skaugs øy, Naustholmen, i naturperlen Steigen 16.-18. september 2022. De eneste lydene er naturens egne og alt som forventes av deg er at du er vennlig.

I samarbeid med mentaltreneren og MediYoga-instruktør, Bente Kristensen, fra Livsendring, tilbyr vi et program bestående av naturopplevelser, sunn og nydelig mat samt MediYoga.

Naustholmen er et sted med en helt spesiell energi, og den atmosfæren som Randi har klart å skape på sin vakre øy er helt unik. Her er det svært uhøytidelig, tiden er «ish», latteren sitter løst, omgivelsene er fantastiske, maten som Randi og hjelperne hennes serverer er nydelig og kommer gjerne med en historie fra Randi. Som gjest på Naustholmen føler man seg velkommen fra man setter foten på brygga. Alt har sjel og atmosfæren er varm og inkluderende.

Ingen ting er så fredelig som ei øy. Her er ingen biler eller trafikklys, bare bølgeskvulp, fuglekvitter og frisk sjøluft. Og best av alt, det er høy stilongsfaktor på øya 🙂

På programmet står fjelltur til Sørskottinden, øyvandring, strand- og grottetur, rolig Mediyoga og badstutelt med sjøbad. Alle aktiviteter er frivillige. De som har lyst kan starte dagen med et friskt bad i turkis sjøvann eller prøve seg med fiskestang fra kaia. Det er mulig å bli med på guidet kajakktur og det er også mulig å leie guide og gå Nordskottraversen om du er mer eventyrlysten. Er vi heldige får vi se nordlyset. Det er ikke tid til å gjøre alle aktivitetene nevnt over om du kun er fra fredag til søndag, så du oppfordres sterkt til å komme på onsdagen eller torsdagen.

TILBAKEMELDINGER
Her er noen av tilbakemeldingene fra tidligere arrangement med Randi og Bente på Naustholmen:

– Takk for kongefølelsen Randi og Bente! Faaaantastisk helg rett og slett!
– MAGISK! Anbefales på det varmeste.
– Har ikke følt meg så lykkelig levende på lenge!
– Har aldri vært på et nytt sted hvor jeg har følt meg så inkludert og ivaretatt.
– Nydelig mat – også for allergikere.
– Dette var over all forventning!
– Jeg er gjennomstimulert. Store naturopplevelser.
– En fantastisk atmosfære med varme, vennlighet og en ro som smittet over på oss.
– Bente Kristensen og Randi Skaug – Dreamteam altså!
– Tusen takk kjære Bente og Randi, for en magisk helg! Kongefølelse!

MAT OG OVERNATTING
Hver morgen dufter det nybakt brød på Naustholmen. Vi starter dagen med god og lang frokost. Lunsj består av matpakker som vi spiser ute på tur med utsikt mot hav og fjell. Middagene er langtidstilberedt og kokt med kjærlighet av kokka Randi. All mat er lagd fra bunnen av og av naturens beste råvarer.

Du kan velge mellom eksotisk søvn i svevetelt, Amok-hengekøye eller senger inne. Det er 17 soveplasser innendørs og flere svevetelt og hengekøyer utendørs (alle får uansett en seng innendørs). Også teltene og hengekøyene har gode madrasser og du kan ta med dynen og puten fra sengen din. Her kan du kan sove søtt til lyden av vindsus og hav. Man deler rom og fasiliteter på Naustholmen (det er ikke mulig med eget rom). Naustholmen er et sted hvor man blir inkludert og finner nye venner. Sterke naturopplevelser og vennlig fellesskap er Naustholmens filosofi.

REISE DIT
Det er enkelt å komme seg til Steigen.

Fly til Bodø med ankomst senest én time før Hurtigbåtavgang (helst før i tilfelle flyet ditt er forsinket).
Hurtigbåt fra Bodø til Nordskot – mest sannsynlig avgang kl. 18 på fredag (og onsdag og torsdag). Dette er en reise som er en flott opplevelse i seg selv. Fra Nordskot til Naustholmen er det fem minutter med skjærgårdsjeep (du blir hentet).

RETUR
Søndag: Avreise fra Naustholmen ca. kl. 14. Hurtigbåten går fra Nordskot mest sannsynlig kl. 1435. Ankomst Bodø ca. kl. 16.

NB – Sjekk rutetider før du kjøper flybillett for å forsikre deg om at overnevnte tider stemmer. Kjøp billett for hurtigbåten tur/retur Bodø-Nordskot på https://www.reisnordland.no/bestill-hurtigbat i god tid. Det kan bli fullt. 

Dersom en er flere sammen kan en vurdere å leie bil i Bodø. Det tar litt over 3 timer å kjøre. Dersom en kommer noen dager tidlig kan en feks dra til Engeløya en dag.

PÅMELDING OG PRIS
Pris: 7350,-

Ønsker du en ekstra overnatting inkl frokost får du spesialpris på 1500,-. Middag og matpakke kommer i tillegg.

Det anbefales på det sterkeste å komme onsdag 14. eller torsdag 15. september sånn at du får mer tid på dette vakre stedet.

Kun 17 plasser. Første til mølla.

Booking gjøres på følgende link: www.naustholmen.com/hva-skjer/

Husk reiseforsikring.

Inkludert:
Fjelltur med Bente
Mediyoga med Bente
Øyvandring samt strandvandring med grottetur med Bente
To overnattinger med frokost, lunsj og middag
Kaffe og te
Badstutelt
Historiefortelling av Randi
Guidet kajakktur (du kan leie kajakk og tørrdrakt)

(NB – Hvis du kun er med fra fredag til søndag rekker du ikke både fjelltur, øyvandring, strandvandring/grottetur samt kajakktur. Programmet blir bestemt utifra været).

Ikke inkludert: Prisen inkluderer ikke: fly, hurtigbåt, drikke til maten, eventuell leie av kajakk og tørrdrakt.

For mer informasjon kontakt Bente på bentekristensen@rocketmail.com eller 926 17 106.

OM VERTSKAPET
Randi er eier av Naustholmen. Hun er første norske kvinne på Mount Everest og har besteget Seven Summits. På vei ned fra fjellet bestemte hun seg for å lage hver dag til en veldig bra dag og jakte på Kongefølelsen i Norge. Hun har laget drømmeturer til fots, i kajakk og på ski over hele landet og i utlandet. Hun forelsket seg i Nord-Norge da hun padlet kajakken Sakteruta fra Rørvik til russergrensa.

Bente driver firmaet Livsendring, og tilbyr coaching, mental trening og kurs basert på NLP, Mindfulness og Mediyoga. Bente elsker å reise, og spesielt Nord-Norge ligger hennes hjerte nær.

Vi gleder oss til en hel helg med fantastiske opplevelser sammen med deg på unike Naustholmen. Velkommen!

www.naustholmen.com
www.randiskaug.no
www.livsendring.net

NB – Forbehold om om endringer i programmet med hensyn til været.