Finn roen under nordlyset på Sommarøy

Sommarøy
Sommarøy vinter
Sommarøy
Sommarøy
Sommarøy
Sommarøy

Stressfri langhelg under nordlyset på Sommarøy

(Denne reisen arrangeres av Bente Kristensen og Ann-Christin Hansen i samarbeid med Jomfrureiser)

14. – 18. oktober 2021

Bli med på en stressfri langhelg med yoga, mindfulness, turer i vakker natur, latter og egenpleie. Høsten er utrolig vakker på Sommarøy, og kommer i alle slags farger.

Er du glad i naturopplevelser og liker kombinasjonen av fjell, kritthvite sandstrender og krystallklart vann så er Sommarøy stedet for deg. Bare navnet vekker gode følelser! Noen sammenligner Sommarøy med Karibien, mens andre sier det er Lofoten i miniatyr.

Dette levende fiskeværet ligger helt ute i havgapet og er enden av veien i Tromsø kommune. Neste øy er Grønland! Det tar under en time å kjøre til Sommarøy fra flyplassen i Tromsø. Reisen er en naturskjønn kjøretur på 50-60 minutter gjennom fjord og fjell.

På denne lille perlen av en øy ligger alt til rette for å fjerne seg fra stress og prestasjonspress, ved å bare være! Vi skal legge til rette for at du kan ha fokus på deg selv og få tid til å praktisere yoga og mindfulness samt å balansere mellom aktivitet og å være i ro. Etter fire dager får du med deg verktøy som vil hjelpe deg til mindre stress og bedre balanse for en sunnere hverdag!


Her skal vi bo

Vi bor på Sommarøy Arctic hotell i fire netter. Her finnes restaurant og det er gratis tilgang til sauna og treningsrom. Fra saunaen kan en nyte utsikten mot lagunen utenfor, hvor det også er mulig å ta seg en svømmetur. For en ekstra kostnad kan en benytte seg av et badenaust ved lagunen og utendørs jacuzzi. Det er også nydelige turområder rett utenfor hotellet.

Sommarøy er like vakkert året rundt. Fra tidlig september til sen mars er nordlyset rett utenfor dørstokken. Det er lite lysforurensning på den lille øya og når nordlyset viser seg kan du bare gå rett ut fra hotellet og nyte den fargerike dansen på himmelen.


Yoga, mindfulness, turer og foredrag

Bente og Ann-Christin inviterer hver dag til turer i vakre omgivelser, og i tillegg blir det morgenyoga med Ann-Christin og MediYoga med Bente på ettermiddagen. Yogatimene passer både for nybegynnere og de mer erfarne.

Morgenyoga er inspirert av Ashtanga systemet, men er satt sammen til en mer flytende Vinyasa yoga slik at den passer for alle som er helt nye og for mer erfarne Yogiser. Denne formen for yoga gir styrke og fleksibilitet både fysisk og mentalt.

Mediyoga består av enkle og rolige øvelser, og det blir fokus på øvelser som er spesielt gode for nakke, skuldre, rygg og stressreduksjon. De fleste øvelsene gjøres sittende eller liggende. Meditasjon er også en del av Mediyoga.

I tillegg til yoga holder Ann-Christin og Bente foredrag om spennende temaer. Det vil blant annet bli gitt en god innføring i mindfulness. Se program for mer utfyllende informasjon om de ulike temaene på foredragene.

 

Denne turen passer for deg som:

 • Er glad i vakre naturopplevelser.
 • Ønsker å oppleve nordlyset ute på kanten av landet.
 • Har en hektisk hverdag, men ønsker mer ro.
 • Ønsker gode verktøy for stressmestring og bedre selvledelse.
 • Trenger motivasjon til å gjøre endringer.
 • Ønsker å få en sunnere livsstil.
 • Vil lære mer om yoga og mindfulness.
 • Liker å gå tur.


PRIS: 7690,-

Inkludert i prisen:

 • Innkvartering i delt rom eventuelt enkeltrom mot tillegg
 • Frokost hver dag
 • Velkomstmiddag
 • Morgenyoga hver morgen med Ann Christin
 • Foredrag med Bente og Ann Christin (se dag til dag program)
 • Mediyoga på ettermiddagen med Bente
 • Fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • PS: transport tur/retur Sommarøy på egenhånd. Det går buss fra flyplassen i Tromsø til Sommarøy, men det er få avganger så sjekk rutetider før du bestiller fly.
 • Om transport til Sommarøy er ønskelig kan dette bestilles igjennom Jomfrureiser – det blir da satt opp minibuss tur/retur Tromsø.

MER INFORMASJON
Kontakt Bente Kristensen på 926 17 106 eller bentekristensen@rocketmail.com

PÅMELDING
Påmelding til Jomfrureiser: https://www.jomfrureiser.no/norge-sommaroy

PROGRAM

TORSDAG 14. OKTOBER

Vi ankommer Sommarøya og innlosjeres i våre rom.

1900 Middag 


FREDAG 15. OKTOBER

0800 Morgenyoga med Ann-Christin

0915 Frokost

1015 Bli med oss på tur i vakre omgivelser! Du har tid til lunsj og egentid etterpå.

1500 Foredrag med Ann-Christin 
–    Foredraget «Et helhetlig forhold til helse» handler om sammenhengen mellom mat, mentalt, aktivitet og hvile og hvordan klare å skape en god balanse mellom disse elementene for å få en sunnere livsstil totalt sett. Hvis du sliter med å finne en god balanse, får du kanskje verktøyene du trenger her! 

1730 Mediyoga med Bente

1900 Middag


LØRDAG 16. OKTOBER

0800 Morgenyoga med Ann-Christin

0915 Frokost 

1015 Bli med oss på tur i vakre omgivelser! Du har tid til lunsj og egentid etterpå.

1500 Foredrag med Bente
–    «Del 1: Lev bedre med stress – med verktøy fra mindfulness» Hva er stress og hvordan påvirker det oss? Hva er mindfulness og hvordan kan det hjelpe oss i en stressende hverdag? 

1730 Mediyoga med Bente

1900 Middag (mot tillegg)


SØNDAG 17. OKTOBER

0800 Morgenyoga med Ann-Christin

0915 Frokost 

1030 Foredrag med Ann-Christin 
–    Motivasjonen kommer og går, så hvis du er en av dem som venter på motivasjonen kan du her få lære noen triks på hvordan hente den fram når du trenger den. Det handler en god del om selvledelse, om tilstandsregulering og om å fjerne den berømte «dørstokkmila» 

1200 Foredrag med Bente
–    «Del 2: «Lev bedre med stress – med verktøy fra mindfulness».

1330 Lunsj

1500 Bli med oss på tur i vakre omgivelser!

1730 Mediyoga med Bente

1900 Middag (mot tillegg)

MANDAG 18. OKTOBER

0800 Morgenyoga

Utsjekk og avreise

 

Nordlys
Sommarøy
Sommarøy
Sommarøy