Finn roen under nordlyset på Sommarøy

Sommarøy
Sommarøy vinter
Sommarøy mørketid
Sommarøy vinter

Stressfri langhelg på Sommarøy

(Denne reisen arrangeres av Bente Kristensen og Ann-Christin Hansen i samarbeid med Jomfrureiser)

10. – 14. mars 2021

Bli med på en stressfri langhelg med yoga, mindfulness, mental trening, latter og egenpleie. Du kan lene deg tilbake og ta inn ny læring om mat, stressmestring og balansen mellom aktivitet og hvile, hvordan bli bedre på å lede deg selv i hverdagen og hvordan handtere stress på en ny måte. Du får små musikalske innslag underveis og tid til refleksjon etter inspirasjon og ny kunnskap.

Helt ytterst i havgapet på denne lille perlen av en øy ligger alt til rette for å fjerne seg fra stress og prestasjonspress, ved å bare være! Vi skal legge til rette for at du kan ha fokus på deg selv og få tid til å praktisere yoga og mindfulness samt å balansere mellom aktivitet og å være i ro for læring og utvikling. Etter fire dager får du med deg verktøy som vil hjelpe deg til mindre stress og bedre balanse for en sunnere hverdag!

Her skal vi bo
Vi bor på Sommarøy Arctic hotell i fire netter. Her finnes restaurant og det er gratis tilgang til sauna og treningsrom. Fra saunaen kan en nyte utsikten mot lagunen utenfor, hvor det også er mulig å ta seg en svømmetur. For en ekstra kostnad kan en benytte seg av et badenaust ved lagunen og utendørs jacuzzi.

Sommarøy ligger kun en time fra Tromsø, og er en nydelig kjøretur langs fjord og fjell. Mange har kaldt Sommarøya for Lofoten i miniatyr. Stedet er like vakkert sommer som vinter. Vinterstid (fra tidlig september til sen mars) er nordlyset rett utenfor dørstokken. Det er lite lysforurensning på den lille øya og når nordlyset viser seg kan du bare gå rett ut fra hotellet og nyte den fargerike dansen på himmelen.

Yoga, mindfulness og mental trening
Det blir morgenyoga med Ann-Christin Hansen og Mediyoga med Bente Kristensen på ettermiddagen.

Morgenyoga er inspirert av Ashtanga systemet, men er satt sammen til en mer flytende Vinyasa yoga slik at den passer for alle som er helt nye og for mer erfarne Yogiser. Denne formen for yoga gir styrke og fleksibilitet både fysisk og mentalt.

Mediyoga består av enkle og rolige øvelser, og det blir fokus på øvelser som er spesielt gode for nakke, skuldre, rygg og stressreduksjon. De fleste øvelsene gjøres sittende eller liggende. Meditasjon er også en del av Mediyoga.

Yogatimene passer både for nybegynnere og de mer erfarne.

I tillegg til yoga holder Ann-Christin og Bente seks foredrag fordelt på tre dager om spennende temaer. Det vil blant annet bli gitt en god innføring i mindfulness. Se program for mer utfyllende informasjon om de ulike temaene på foredragene.

Denne turen passer for deg som:

 • Ønsker å ta bedre vare på deg selv og ivareta egen helse, livsstil og behov.
 • Har en hektisk hverdag, men ønsker mer ro.
 • Ønsker gode verktøy for bedre selvledelse.
 • Trenger motivasjon til å gjøre endringer.
 • Ønsker å få en sunnere livsstil.
 • Vil lære mer om yoga og mindfulness.
 • Ønsker å oppleve nordlyset ute på kanten av landet.


PRIS: 7690,-

Inkludert i prisen:

 • Innkvartering i delt rom eventuelt enkeltrom mot tillegg
 • Frokost hver dag
 • Velkomstmiddag
 • Morgenyoga hver morgen med Ann Christin
 • 6 forskjellige foredrag med Bente og Ann Christin (se dag til dag program)
 • Mediyoga hver ettermiddag med Bente
 • Fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • PS: transport tur/retur Sommarøy på egenhånd.
 • Om transport til Sommarøy er ønskelig kan dette bestilles igjennom Jomfrureiser – det blir da satt opp minibuss tur/retur Tromsø. Pris pr. person fra 1000,- til 1500,- for tur/retur

MER INFORMASJON
Kontakt Bente Kristensen på 926 17 106 eller bentekristensen@rocketmail.com

PÅMELDING
Påmelding til Jomfrureiser: https://www.jomfrureiser.no/norge-sommaroy

PROGRAM

ONSDAG 10. MARS

Vi ankommer Sommarøya og innlosjeres i våre rom.

1900 Middag 


TORSDAG 11. MARS

0800 Morgenyoga med Ann-Christin

0915 Frokost

1030 Foredrag med Ann-Christin

 • Foredraget «Et helhetlig forhold til helse» handler om sammenhengen mellom mat, mentalt, aktivitet og hvile og hvordan klare å skape en god balanse mellom disse elementene for å få en sunnere livsstil totalt sett. Hvis du sliter med å finne en god balanse, får du kanskje verktøyene du trenger her!

1200 Pause 

1215 Foredrag med Bente

 • «Del 1: Lev bedre med stress – med verktøy fra mindfulness og mental trening» Hva er stress og hvordan påvirker det oss? Hva er mindfulness og hvordan kan det hjelpe oss i en stressende hverdag?

1345 Egentid og lunsj. Det anbefales å utforske vakre Sommarøya til fots.

1715 Mediyoga med Bente

1900 Middag


FREDAG 12. MARS

0800 Morgenyoga med Ann-Christin

0915 Frokost

1030 Foredrag med Ann-Christin

 • Maten er din beste medisin sa Hippokrates som ble kaldt «legekunstens far» da han levde lenge før vår tidsregning. Maten betyr mye for helsa og i dette foredraget skal du få lære mer om hvordan maten påvirker kroppen og hvordan spise deg til en bedre helse.

1200 Pause 

1215 Foredrag med Bente

 • «Del 2: «Lev bedre med stress – med verktøy fra mindfulness og mental trening». Vi jobber videre med temaer innen mindfulness og stressmestring. Vi har også fokus på mindful spising.

1345 Egentid og lunsj

1715 Mediyoga med Bente

1900 Middag


LØRDAG 13. MARS

0800 Morgenyoga med Ann-Christin

0915 Frokost

1030 Foredrag med Bente

 • «Del 3: «Lev bedre med stress – med verktøy fra mindfulness og mental trening». I dag jobber vi med autopiloten, og øver oss på å respondere istedenfor å reagere. Vi skal også ha fokus på medfølelse og selvmedfølelse.

1200 Pause 

1215 Foredrag med Ann-Christin

 • Motivasjonen kommer og går, så hvis du er en av dem som venter på motivasjonen kan du her få lære noen triks på hvordan hente den fram når du trenger den. Det handler en god del om selvledelse, om tilstandsregulering og om å fjerne den berømte «dørstokkmila»

1345 Egentid og lunsj

1715 Mediyoga med Bente

1900 Middag

SØNDAG 14. MARS

0800 Morgenyoga

Utsjekk og avreise

 

Nordlys
Sommarøy vinter
Sommarøy vinter