Referanser

“Hektiske hverdager med høyt stressnivå kjennes i kropp og sinn. Nå har jeg gått på Mediyoga- og Mindfulnesskurs med Bente, og dette har gjort underverker! Med enkle verktøy som jeg praktiserer daglig greier jeg å roe tankene, slappe av og være mer tilstede. Jeg er blitt flink til å stoppe opp og reflektere før jeg reagerer, jeg sover bedre, har mer energi, stresser mindre, har bedre konsentrasjon og har fått mer indre ro. Jeg er blidere og mer tilfreds om dagen, så tusen takk Bente for at du har introdusert meg til MediYoga og Mindfulness! Du er en utrolig flink og behagelig kursleder og jeg gleder meg til å lære enda mer av deg 🙂
– Caroline Weissenbøck

“Bente, du har åpnet en helt ny verden for meg! Jeg har alltid trodd at yoga var for spreke, myke og friske folk, men etter å ha vært med på dine MediYoga-kurs så ser jeg at det er for alle mennesker uansett utfordringer (jeg har hatt 14 operasjoner). Det er gøy å se hvordan jeg gradvis har blitt mykere i kroppen over tid, og det er godt å kjenne hvor bra MediYoga er for nakken min. Best av alt, uansett hvor kaotisk det er i kropp og sinn før MediYoga-økten starter så har jeg alltid en sinnsyk ro når økten er over.”
Cathrine Medlien

«Jeg har erfaring med Bente Kristensen både som personlig coach og som kursholder. Hun er et fantastisk menneske, som med stor innlevelse, erfaring og empati bringer mennesker til nye oppdagelser som er med på å sette livet i et nytt og viktig perspektiv. Jeg anbefaler Bente på det sterkeste.»
– Tonje van Pelt

 

«Jeg har vært på foredrag som Bente Kristensen har holdt, og det er jeg meget fornøyd med. Går gjerne på flere av dine foredrag, Bente. Du er engasjerende, klar og tydelig. Med trygghet og ro legger du entusiastisk frem materialet ditt som er godt forberedt. Følelsen jeg sitter igjen med etter endt foredrag er; jeg ønsker å høre mer! Tusen takk til deg.»
– Trine K. Berge

 

«Bente, du er alltid godt forberedt og faglig dyktig! Du er ekte engasjert og nærværende og ser mennesker der de er. Ditt rolige og avbalanserte vesen får mennesker til å føle seg trygge i dine hender og det bør de gjøre også! Å le sammen med deg er en vanvittig god opplevelse i seg selv:) Du smitter!»
– Lisbeth Bøen