Livsendring

Livsendring tilbyr coaching, mental trening og kurs basert på NLP, mindfulness, Mediyoga, nevrovitenskap og emosjonell intelligens – både for bedrifter og privatpersoner (voksne og ungdommer). Viktige verdier for firmaet er tillit, engasjement, raushet, utvikling, kvalitet og glede.

Livsendring eies og drives av NLP-coach Bente Kristensen. Hun har gjennomført sin NLP- og coachutdanning hos Metaresource AS, og er sertifisert av NLP-grunnlegger Dr. Richard Bandler, John La Valle (president i The Society of NLP) og Trine Åldstedt (Licensed NLP Master Trainer). Bente er medlem i Den Norske Coach Forening (DNCF).

Bente er også utdannet helsecoach hos Livssenteret, kostholdsveileder hos Tunsberg Medisinske Skole og instruktør i mindfullness hos Andries J. Kroese. I tillegg har hun åtte års universitetsutdanning innen internasjonale forhold, PR og kommunikasjon. Hun er også utdannet Mediyoga-instruktør samt Mediyoga stress og utbrenthet coach.

I september 2020 ble Bente sertifisert som Norges første “Search Inside Yourself”-instruktør. Kurset “Search Inside Yourself” er utviklet hos Google og holdes i firmaer verden over. Kurset har fokus på mindfulness, nevrovitenskap, lederskap, emosjonell intelligens, kommunikasjon, motstandsdyktighet og motivasjon (mindfulness er den røde tråden som gjennomsyrer kurset).

Bente er veldig glad i å reise og hun tilbyr flere reiser gjennom året for de som er interessert i å kombinere reising og opplevelser med mental trening, mindfulness og Mediyoga. Hun samarbeider med Jomfrureiser om turer til Cuba, Sri Lanka og rundt omkring i vakre Norge, samt med eventyreren Randi Skaug om en årlig drømmhelg til vakre Steigen.

Livsendrings visjon er å motivere og inspirere til livsendring, slik at du finner frem til de beste ressursene i deg selv og opplever økt bevisstgjøring, personlig frihet, trygghet, glede, bedre helse og balanse i livet. For at vi skal ha det bra trenger vi fokus både på mental trening, bevegelse, hvile, kosthold og sosiale relasjoner.

Utdanning
Search Inside Yourself Teacher (Search Inside Yourself Leadership Institute)
NLP-coach (Metaresource AS, Oslo)
NLP Practitioner / NLP Master Practitioner (Metaresource AS, Oslo)
Instruktør i mindfulness (Andries J. Kroese, Oslo)
Helsecoach (Livssenteret, Oslo)

Mediyoga-instruktør (Mediyoga (International)
Mediyoga stress og utbrenthet coach (Mediyoga International)
Kostholdsveileder (Tunsberg Medisinske Skole)
Graduate Diploma i Communication Management (University of Technology, Australia)
Master i Public Relations (Bond University, Australia)
Master i International Relations (Bond University, Australia)
Bachelor i Political Science (San Diego State University, USA)

Arbeidserfaring
Livsendring AS (eget firma): coach og kursholder
Idrettens Helsesenter: coach og kursholder
Metaresource AS: Mentor for NLP-coach studenter 
Din Utvikling: karriererådgiver
MOT: MOT-informatør (ansvarlig for MOT-programmet i fire klasser på en ungdomsskole  i Asker)
Infopaq: sjefsanalytiker / Business Development Manager
Plan Norge: kommunikasjonsrådgiver
Barneverntjenesten: besøkshjem for to barn fra Afrika og Asia
Sydney Organising Committee for the Olympic Games: Supervisor og Assistant Manager i The Guest Pass Centre, Olympic/Paralympic Village
Billingstad barneskole og Landøya ungdomsskole: lærervikar

Frivillig arbeid
Livssenteret: assistent på NLP Practitioner, Master Practitioner og Sertifisert Coach
Metaresource AS: assistent på NLP Practitioner
Røde Kors: flyktningeguide
Amnesty International Sydney: frivillig i informasjonsavdelingen
United Nations Association of San Diego: praksisplass

Samfunnsansvar
Å vise samfunnsansvar er viktig, og Livsendring oppfordrer alle som har tid og mulighet til å engasjere seg. Det finnes et hav av muligheter! En kan for eksempel melde seg som frivillig i en organisasjon, bli blod- og benmargsgiver eller gi en pengegave til en organisasjon som gjør en samfunnsnyttig innsats.