Om Livsendring

Livsendring tilbyr coaching, mental trening og kurs basert på NLP, mindfulness, Mediyoga, nevrovitenskap og emosjonell intelligens – både for bedrifter og privatpersoner (voksne og ungdommer). Viktige verdier for firmaet er tillit, engasjement, raushet, utvikling, kvalitet og glede.

Livsendring eies og drives av meg, Bente Kristensen. Jeg har gjennomført min NLP- og coachutdanning hos Metaresource AS, og er sertifisert av NLP-grunnlegger Dr. Richard Bandler, John La Valle (president i The Society of NLP) og Trine Åldstedt (Licensed NLP Master Trainer). Jeg er medlem i Den Norske Coach Forening (DNCF).

 Jeg er også utdannet helsecoach hos Livssenteret, kostholdsveileder hos Tunsberg Medisinske Skole og instruktør i mindfullness hos Andries J. Kroese. Jeg er også utdannet Mediyoga-instruktør samt Mediyoga stress- og utbrenthet coach. I tillegg har jeg åtte års universitetsutdanning innen internasjonale forhold, PR og kommunikasjon. 

I september 2020 ble jeg sertifisert som Norges første «Search Inside Yourself»-instruktør. Kurset «Search Inside Yourself» er utviklet hos Google og holdes i firmaer verden over. Kurset har fokus på mindfulness, selvbevissthet, selvledelse, lederskap, emosjonell intelligens, kommunikasjon, motstandsdyktighet og motivasjon.

Min visjon er å motivere og inspirere til livsendring, slik at du finner frem til de beste ressursene i deg selv. Jeg brenner for å dele enkle verktøy som kan brukes i hverdagen for blant annet å øke velvære, takle stress, prestere bedre, være mer til stede, sove bedre, øke fokus og konsentrasjon, bli mer bevisst samt lede seg selv på en god måte.

Jeg er veldig glad i å reise og jeg tilbyr ulike reiser gjennom året for de som er interessert i å kombinere reising og opplevelser med mental trening, mindfulness og Mediyoga. Jeg samarbeider med Vilja-reiser om reiser i Norge og i verden, og jeg samarbeider med eventyreren Randi Skaug om flere årlige «Drømmhelger» til vakre Steigen.

Jeg er med i fagpanelet til FRIIDA – Kvinnehelse på nett. FRIIDA.no er et digitalt magasin og en portal for helhetlig kvinnehelse. Med på laget har FRIIDA blant annet et håndplukket ekspertpanel som består av personer som hjerneforsker og allmennpraktiserende lege Ole Petter Hjelle, klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør og gynekolog Mari Ellingsen Chammas. FRIIDA har også med seg dedikerte skribenter som Hedda Kise, Jennifer Moi, Sara Lossius og Priscilla Kwaa.

Jeg er også med i OmLivet-fellesskap som består av en psykolog/SE-traumeterapeut, en samlivsterapeut/sexolog, en rosenterapeut/livsstyrketrener, en NLP-coach/mental trener og en forfatter/erfaringskonsulent. Vi samarbeider blant annet om «OmLivet podden» hvor vi rullerer på hvem som sitter i studio.

Utdanning
Search Inside Yourself Teacher (Search Inside Yourself Leadership Institute)
NLP-coach (Metaresource AS, Oslo)
NLP Practitioner / NLP Master Practitioner (Metaresource AS, Oslo)
Instruktør i mindfulness (Andries J. Kroese, Oslo)
Helsecoach (Livssenteret, Oslo)

Mediyoga-instruktør (Mediyoga (International)
Mediyoga stress og utbrenthet coach (Mediyoga International)
Kostholdsveileder (Tunsberg Medisinske Skole)
Graduate Diploma i Communication Management (University of Technology, Australia)
Master i Public Relations (Bond University, Australia)
Master i International Relations (Bond University, Australia)
Bachelor i Political Science (San Diego State University, USA)

 

Arbeidserfaring
Livsendring AS (eget firma): coach og kursholder
Idrettens Helsesenter: coach og kursholder
Metaresource AS: Mentor for NLP-coach studenter 
Din Utvikling: karriererådgiver
MOT: MOT-informatør (ansvarlig for MOT-programmet i fire klasser på en ungdomsskole  i Asker)
Infopaq: sjefsanalytiker / Business Development Manager
Plan Norge: kommunikasjonsrådgiver
Barneverntjenesten: besøkshjem for to barn fra Afrika og Asia
Sydney Organising Committee for the Olympic Games: Supervisor og Assistant Manager i The Guest Pass Centre, Olympic/Paralympic Village
Billingstad barneskole og Landøya ungdomsskole: lærervikar

 

Frivillig arbeid
Livssenteret: assistent på NLP Practitioner, Master Practitioner og Sertifisert Coach
Metaresource AS: assistent på NLP Practitioner
Røde Kors: flyktningeguide
Amnesty International Sydney: frivillig i informasjonsavdelingen
United Nations Association of San Diego: praksisplass

 

Samfunnsansvar
Å vise samfunnsansvar er viktig, og Livsendring oppfordrer alle som har tid og mulighet til å engasjere seg. Det finnes et hav av muligheter! En kan for eksempel melde seg som frivillig i en organisasjon, bli blod- og benmargsgiver eller gi en pengegave til en organisasjon som gjør en samfunnsnyttig innsats.

 

 

 

Bente Kristensen