MediYoga
MediYoga

MediYoga nettkurs du kan gjøre når som helst:

Finn roen med MediYoga, meditasjon og avspenning

– Enkle øvelser du kan gjøre på kontoret og hjemme for å redusers stress, forebygge helseplager og øke velvære


Kjøp kurset her til spesialpris.

Kjenner du på stress og slitenhet? Er du stiv i nakke, rygg og skuldre? Kanskje sitter du på et lite ergonomisk hjemmekontor? Eller kanskje du ikke får sove fordi du tenker på den «never ending to-do»-listen din?

Hva med å ta deg noen velfortjente pauser i løpet av uka? Unne deg selv noen rolige stunder i en ellers hektisk hverdag og gjøre noe som er godt for både kropp og sinn? Bli med på dette nettkurset du kan gjøre akkurat når det passer for deg. Du får tilgang til kurset i ett helt år.

 

Hva er målet med kurset?

Målet er at du skal oppnå følgende gjennom å regelmessig gjøre de ulike programmene i dette kurset:

 • Redusere stress og finne en større ro
 • Sove bedre
 • Få bedre fokus og konsentrasjon
 • Bli mer bevisst
 • Lade opp batteriene fortløpende
 • Redusere spenninger i kroppen
 • Øke livskvalitet
 • Forebygge helseplager

Hva inneholder kurset og hvordan er det lagt opp?

I dette kurset har jeg satt sammen ulike MediYoga-program som har spesielt fokus på nakke, skuldre, rygg og stress. Det er veldig enkle og rolige øvelser som passer for stort sett alle (du kan til og med sitte på en stol og gjøre de fleste øvelsene). Kurset inneholder også meditasjoner. Vi trener like mye det mentale som det fysiske i dette kurset, og du trener like mye på ro og stillhet som på bevegelse.

Du får tilgang til kurset i ett helt år og kan gjøre de ulike programmene akkurat når det passer deg. Du får tilgang til alt materiell med en gang du kjøper kurset. Du får videoer med MediYoga-program på 8, 12, 13, 21, 25, 30 og 60 minutter i tillegg til 4 guidede meditasjoner. Det følger også med PDFer med mer informasjon.


Kurset er delt inn i 3 moduler:

 • I første modul får du to Mediyoga-program: ett på 60 minutter og ett på 30 minutter. Disse programmene kan gjøres når som helst på dagen.Du får også et sittende program på 21 minutter som bonus.
 • I andre modul er det fokus på øvelser som kan gjøres på kontoret eller på andre tidspunkt når du ikke har så mye tid. Du får et Mediyoga-program på 13 minutter som skal gjøres stående samt et program på 12 minutter som skal gjøres sittende. I tillegg får du en meditasjon på 8 minutter og en kort øvelse som kun tar 3 pust. Det er også et stående program på 8 minutter som bonus.
 • I den tredje modulen er det fokus på søvn. Du får et Mediyoga-program på 25 minutter som kan gjøres før du skal legge deg, og i tillegg får du tre guidede meditasjoner/avslapningsøvelser som gjerne kan gjøres når du har lagt deg i sengen.

 

Les mer og bestill kurset her.

Anbefalinger fra tidligere deltakere på MediYoga-kurs

«Takk for en nydelig og fantastiske MediYoga time i går. Første gang jeg har prøvd og det var en fin opplevelse. Det tok ikke lang tid før jeg sovna etter timen og jeg har sovet UVANLIG godt i natt. Var ikke oppe for å tisse som jeg ellers pleier i 3-4 tiden. Sov også da klokka ringte kl. 7. DEILIG!»
Charlotte Bjørge

“Bente, du har åpnet en helt ny verden for meg! Jeg har alltid trodd at yoga var for spreke, myke og friske folk, men etter å ha vært med på dine MediYoga-kurs så ser jeg at det er for alle mennesker uansett utfordringer (jeg har hatt 14 operasjoner). Det er gøy å se hvordan jeg gradvis har blitt mykere i kroppen over tid, og det er godt å kjenne hvor bra MediYoga er for nakken min. Best av alt, uansett hvor kaotisk det er i kropp og sinn før MediYoga-økten starter så har jeg alltid en sinnsyk ro når økten er over.”
Cathrine Medlien

“Hektiske hverdager med høyt stressnivå kjennes i kropp og sinn. Nå har jeg gått på Mediyoga- og Mindfulnesskurs med Bente, og dette har gjort underverker! Med enkle verktøy som jeg praktiserer daglig greier jeg å roe tankene, slappe av og være mer tilstede. Jeg er blitt flink til å stoppe opp og reflektere før jeg reagerer, jeg sover bedre, har mer energi, stresser mindre, har bedre konsentrasjon og har fått mer indre ro. Jeg er blidere og mer tilfreds om dagen, så tusen takk Bente for at du har introdusert meg til MediYoga og Mindfulness! Du er en utrolig flink og behagelig kursleder og jeg gleder meg til å lære enda mer av deg 🙂 ”
– Caroline Weissenbøck