MediYoga

Har du medarbeidere som er stive i nakke, rygg og skuldre? Kjenner de på stress og slitenhet? Kanskje de sitter på et lite ergonomisk hjemmekontor?

Hva med å gi dem en velfortjent pause en time uka? Unne dem en rolig stund i en ellers hektisk hverdag? Book et MediYoga-kurs enten online eller ved personlig oppmøte. Det skaper et fint fellesskap å gjøre noe sammen. I tillegg er det bra for både kropp og sinn og det er en fin gest overfor de ansatte som viser at bedriften bryr seg om dem og ønsker å investere i deres helse.

Dersom det er utfordrende å samle de ansatte til en felles trening er det også mulig å kjøpe et nettkurs i gave til dem som de kan gjøre hvor som helst og når som helst. Et nettkurs de får tilgang til i et helt år og hvor det er ulike program i variende lengde (8, 12, 13, 25, 30 og 60 minutter). Det er egne program en kan gjøre på kontoret. Akkurat nå er det et introduksjonstilbud på dette kurset til kun 590 kroner per ansatt. Les mer her. 

Hva er MediYoga?
MediYoga er utviklet i Sverige og målet er blant annet å forebygge sykdom og helseplager. Mediyoga passer for alle mennesker. Det er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke og enkle bevegelser og meditasjon. For kurs i bedrift vil det være fokus på øvelser for nakke, skuldre, rygg og stress. Det er mulig å gjøre de fleste øvelsene sittende på stol om ønskelig.

Flere vitenskapelige studier viser at yogaprogram utarbeidet av MediYoga kan hjelpe hjertepasienter i rehabiliteringen, og at det kan gi positive effekter ved stress, høyt blodtrykk og ryggsmerter.

En publisert studie fra 2013 på Karolinska Instituttet sammenlignet MediYoga, tradisjonell fysioterapi og besøk hos ryggspesialist. Resultatet viste at MediYoga er den mest kostnadseffektive metoden mot uspesifiserte ryggsmerter. 

 

Ta kontakt med Bente Kristensen for mer informasjon:
Epost: bentekristensen@rocketmail.com
Mobil: 926 17 106