MediYoga-kurs over 5 ganger på dagtid i Oslo (Skøyen)
MediYoga er utviklet i Sverige og målet er blant annet å forebygge sykdom og helseplager. Mediyoga passer for alle mennesker. Det er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke og enkle bevegelser og meditasjon. Dette kurset har fokus på øvelser for nakke, skuldre, rygg og stress. Det er mulig å gjøre de fleste øvelsene sittende på stol om ønskelig.

Det er mye forskning på MediYoga, blant annet på stress, rygghelse, høyt blodtrykk og hjerterehabilitering. En publisert studie fra 2013 på Karolinska Instituttet sammenlignet MediYoga, tradisjonell fysioterapi og besøk hos ryggspesialist. Resultatet viste at MediYoga er den mest kostnadseffektive metoden mot uspesifiserte ryggsmerter.

En svensk studie ved hjerteintensiven på Danderyds sykehus i Stockholm viste tydelig at MediYoga minsker risikoen for hjerteinfarkt. Siden januar 2010 har Danderyds sykehus brukt Medisinsk Yoga som en regulær del av rehabiliteringen av sine hjertepasienter.
Det er også dokumentert effekt på at MediYoga kan bidra til å redusere stress. 

Kursdatoer i mars/april/ mai:
Torsdag 26. mars kl. 13 til ca. 14
Torsdag 2. april fra kl. 13 til ca. 14
Torsdag 23. april fra kl.
13 til ca. 14
Torsdag 30. april fra kl. 13 til ca. 14
Torsdag 7. mai fra kl. 13 til ca. 14

Pris: 750 kroner for 5 ganger

Kursene holdes hjemme hos meg selv i stua på Skøyen. Minimum 3 deltakere / maks 5 deltakere.

Sted: Messepromenaden 4 på Skøyen (buss, tog og trikk stopper få minutter unna)

Pris: 750 kroner for 5 ganger

Påmelding: Send en mail med navn, adresse, epost og telefonnummer til bentekristensen@rocketmail.com. Du kan ringe 926 17 106 for mer informasjon.

Faktura blir sendt på mail. Bindende påmelding.

Forbehold om minimum 3 deltakere.