Online MediYoga-kurs over 5 ganger på dagtid 

Er du stiv i nakke, rygg og skuldre? Kjenner du på stress og slitenhet? Kanskje sitter du på et lite ergonomisk hjemmekontor?

Hva med å ta deg en velfortjent pause en time midt i uka? Unne deg selv en rolig stund i en ellers hektisk hverdag? Bli med på online MediYoga-kurs!

MediYoga er utviklet i Sverige og målet er blant annet å forebygge sykdom og helseplager. MediYoga passer for stort sett alle mennesker. Det er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke og enkle bevegelser og meditasjon. Dette kurset har fokus på øvelser for nakke, skuldre, rygg og stress. Det er mulig å gjøre de fleste øvelsene sittende på stol om ønskelig.

Det er mye forskning på MediYoga, blant annet på stress, rygghelse, høyt blodtrykk og hjerterehabilitering. En publisert studie fra 2013 på Karolinska Instituttet sammenlignet MediYoga, tradisjonell fysioterapi og besøk hos ryggspesialist. Resultatet viste at MediYoga er den mest kostnadseffektive metoden mot uspesifiserte ryggsmerter.

En svensk studie ved hjerteintensiven på Danderyds sykehus i Stockholm viste tydelig at MediYoga minsker risikoen for hjerteinfarkt. Siden januar 2010 har Danderyds sykehus brukt Medisinsk Yoga som en regulær del av rehabiliteringen av sine hjertepasienter. Det er også dokumentert effekt på at MediYoga kan bidra til å redusere stress. 

Kursdatoer i oktober/november:
Onsdag 7. oktober fra kl. 13 til ca. 1350
Onsdag 14. oktober fra kl. 13 til ca. 1350
Onsdag 21. oktober fra kl.
13 til ca. 1350
Onsdag 28. oktober fra kl. 13 til ca. 1350
Onsdag 4. november fra kl. 13 til ca. 1350

Pris: 480 kroner for 5 ganger

  

Sted: Kurset holdes online på Zoom.

Pris: 480 kroner for 5 ganger

Påmelding: Send en mail med navn, adresse, epost og telefonnummer til bentekristensen@rocketmail.com. Du kan ringe 926 17 106 for mer informasjon.

Faktura blir sendt på mail. Bindende påmelding.

Forbehold om minimum 6 deltakere.