Venninnekurs

Venninnekurs” er et hyggelig konsept hvor en gjeng venninner, kollegaer, barselgrupper eller andre samles til hyggelig samvær og selvutvikling. Det er selvfølgelig også mulig for menn å delta! Kurset kan variere fra tre til fem samlinger, og det vanlige er å møtes én gang i uka i to til tre timer.

Kurset kan holdes på både dag- og kveldstid og kan kombineres med andre aktiviteter. Noen velger for eksempel å spise et måltid sammen i forbindelse med kurset.

Hver samling har et nytt tema, og mellom samlingene jobber deltakerne med de ulike temaene. Det som er fint med å møtes en gang i uka er at deltakerne har tid til å praktisere det de har lært mellom hvert møte.

Kurset kan for eksempel inneholde følgende tema:

– Lær hvordan hjernen fungerer og betydningen av tanker, språk, visualisering og kroppsholdning
– Bli bevisst dine verdier og lær deg å lage resurssterke mål
– Lær hvordan å få bedre selvfølelse og selvtillit
– Bli bevisst hva som stresser deg og hva du kan gjøre med det
– Lær Mindfulness (oppmerksomhetstrening)   
– Lær hvordan å sette deg i en ressurssterk tilstand slik at du lettere oppnår det du ønsker

Deltakere har mulighet til selv å holde kurslokale, noe som vil redusere kostnadene. Det er mulig å holde kurset hjemme hos seg selv dersom en ønsker. Alternativt er det mange arbeidsgivere som er villig til å låne bort møterom etter arbeidstid. Det som er viktig er at kurslokalet har projektor. Dersom ønskelig kan Livsendring ordne med lokale mot et tillegg i pris.

Det er mulig å komprimere kurset til færre dager (for eksempel dags- eller helgekurs) eller kun å bestille enkelte av modulene. Ta kontakt med kursholder Bente Kristensen for mer informasjon (tlf 926 17 106).


Tilbakemeldinger fra kursdeltakere:

“Et utrolig viktig kurs som gir perspektiv. Jeg kommer til å anbefale dette varmt videre”.

“Veldig lærerikt og spennende! Jeg kommer til å bruke mange av metodene fremover. Hyggelig og interessant kursleder som har inspirert meg veldig. Dette var motiverende og noe jeg vil anbefale videre”.

“Kurset har hjulpet meg til å være oppmerksom på gleder i hverdagen, ting som skjer rundt meg, indre ro og mindre sinne. Supert kurs, tusen takk”.

“Jeg har sett stor forandring på meg selv og hvordan jeg ser på meg selv på kort tid”.

“Jeg er veldig glad for å ha deltatt på dette kurset. Jeg har lært masse om meg selv og om hvordan jeg kan kvitte meg med dårlige tanker”.

“Jeg har fått noen a-ha opplevelser, spesielt hvordan jeg lar andre styre hvordan jeg har det og hvordan jeg legger begrensninger på meg selv”.

Prisen på kurset avhenger av lengden og antall deltakere, men ligger på rundt 1800 – 2500 kr per person.