NB – Ta kontakt for datoer. 

Mindfulness (oppmerksomhetstrening) er en type mental trening som handler om å være tilstede i det som skjer her og nå, og ikke i fortiden og fremtiden som vi altfor ofte er. 

Stadig flere får øynene opp for Mindfulness, og selskaper som Google og Apple har lenge sett verdien i å lære opp ansatte i denne metoden. Også her hjemme tar stadig flere i bruk Mindfulness – både firmaer og privatpersoner. Sykehus bruker Mindfulness i behandlingen av blant annet angstlidelser og stressmestring. Jageflyvere har fått Mindfulness-trening som del av forskningsprosjektet “Mental trening av oppmerksomhet for høyprestasjonsgrupper 2010-2015”, som er et samarbeidsprosjekt mellom Flymedisinsk institutt, Olympiatoppen og Norges idrettshøgskole.

Det er ikke uten grunn at Mindfulness er blitt så populært. Forskning tyder på at oppmerksomhetstrening blant annet kan føre til redusert stress, økt konsentrasjon og fokus, smertelindring, et styrket immunforsvar, bedre søvnkvalitet, økt empati og bedre livskvalitet. Interesserte kan lese mer om forskning på Mindfulness på forskning.no.

Livsendring tilbyr ulike kurs i Mindfulness for deg som ønsker å lære deg grunnleggende ferdigheter. Kursene kombinerer teori om stress og Mindfulness, praktiske øvelser (som meditasjon og kroppsskanning) og refleksjon og dialog blant kursdeltakerne. Kursene varierer i lengde, og kan også skreddersys til private grupper og bedrifter. Det tilbys også individuelle timer. 

Kursene holdes over 3 ganger hjemme hos meg selv på Skøyen. Maks 6 deltakere. Jeg kan også sette opp kurs andre steder og i bedrifter. 

Sted: Messepromenaden 4 på Skøyen (buss, tog og trikk stopper få minutter unna)
Pris:
 1700 kr

Påmelding: Send en mail med navn, adresse, epost og telefonnummer til bente@livsendring.no 

Faktura blir sendt på mail. Bindende påmelding.

Forbehold om minimum 5 deltakere. 

Tilbakemelding fra noen av deltakerne:

”Jeg er blitt mye mer bevisst på å roe ned, være tilstede, lytte og puste – ikke bare tenke og jage mot neste gjøremål”.
“Takk for et supert kurs. Veldig nyttig og inspirerende. Jeg føler meg mye mer bevisst og oppmerksom”. 
“”Et bra kurs som gjør deg bevisst på enkle grep i hverdagen. Får økt energi, redusert stress og mer tilstedeværelse. Veldig nyttig og verdifullt”.
“Svært nyttig kurs som legger vekt på hvordan vi kan takle utfordringer i det daglige”.
“Ekstremt viktig – livsviktig”.
“Veldig bra kurs! Velanvendte penger”.
”Veldig spennende, og du var utrolig flink til ikke å være dømmende mot oss. Du var også veldig flink til å motivere til små, små steg”.
”Dette har hjulpet meg i bevisstgjøringen av min hverdag og livet, og ikke minst meg selv og min tilstedeværelse i livet. Behagelig og god instruktør som ”normaliserte” dette med Mindfulness, som i utgangspunktet var litt fremmed”.