Mindfulness i øyparadiset Steigen

9. – 12. august 2018.
NB – Nice price frem til 30. november 2017

Lengter du etter stillhet og ro? Vil en god dose naturopplevelser, vennlighet og nydelig mat gi deg økt overskudd? Eventyreren Randi Skaug og coach og mindfulness-instruktør Bente Kristensen inviterer til en eventyrlig langhelg der du lærer teknikker for å roe ned, ta kontroll over stress, være tilstede og tar vare på ditt personlige overskudd.

Vi bor på Randi Skaugs fredelige øy Naustholmen, som ligger i øyparadiset Steigen. Her finnes verken støyende lyder fra biler, fly eller iltre fotgjengeroverganger, bare bølgeskvulp, fuglekvitter og frisk sjøluft.

Programmet tilbyr mindfulness-kurs, øyvandring på den historiske naboøya Grøtøy, meditasjon på svabergene, medisinsk yoga, badstutelt med sjøbad, strandtur, bål i fjæra samt fjelltur til spektakulære Sørskottind med utsikt mot Lofotveggen, Vestfjorden og Steigenskjærgården. Alle aktiviteter er frivillige. De som har lyst kan starte dagen med et friskt bad i turkis sjøvann. Eller prøve seg med fiskestang fra kaia.

Her er noen av tilbakemeldingene fra forrige mindfulnesskurs på Naustholmen: 

– Takk for kongefølelsen Randi og Bente! Faaaantastisk helg rett og slett!
– MAGISK! Anbefales på det varmeste.

– Har ikke følt meg så lykkelig levende på lenge!
– Har aldri vært på et nytt sted hvor jeg har følt meg så inkludert og ivaretatt.
– Nydelig mat – også for allergikere.
– Dette var over all forventning!
– Jeg er gjennomstimulert. Store naturopplevelser.
– En fantastisk atmosfære med varme, vennlighet og en ro som smittet over på oss.
– Bente Kristensen og Randi Skaug – Dreamteam altså!
– Tusen takk kjære Bente og Randi, for en magisk helg! Kongefølelse!


Mat og overnatting

Hver morgen dufter det nybakt brød på Naustholmen. Vi starter dagen med god og lang frokost, enten ute eller inne. En av lunsjene mekker vi over bål ute på tur og spiser med utsikt mot hav og fjell. Middagene er langtidstilberedt og kokt med kjærlighet av kokka Randi. All mat er lagd fra bunnen av naturens beste råvarer.  

Du kan velge mellom eksotisk søvn i svevetelt eller tradisjonelle senger inne. Det er 15 soveplasser innendørs og fem svevetelt utendørs. Også teltene har gode madrasser og dyner, hvor du kan sove søtt til lyden av vindsus og hav. Man deler rom og fasiliteter. Naustholmen er et sted hvor man blir inkludert og finner nye venner. Sterke naturopplevelser og vennlig fellesskap er Nautsholmens filosofi.

 

Reise dit

Det er enkelt å komme seg til Steigen.

Torsdag: Fly til Bodø med ankomst senest kl. 1600. Hurtigbåten går kl. 1715.

Hurtigbåt fra Bodø til Nordskot – avgang kl. 1715, ankomst kl. 1835. Dette er en reise som er en eventyrlig opplevelse i seg selv. Fra Nordskot til Naustholmen er det fem minutter med skjærgårdsjeep. Vi henter deg.

Søndag: Avreise fra Naustholmen ca. kl. 17.00. Hurtigbåten går fra Nordskot ca. kl. 17.45 Ankomst Bodø ca. kl. 19.30.

Skal du hjem søndag kveld til Oslo må du reise med SAS kl. 2055.

Reiser du mandag går båten fra Nordskot ca. kl. 0815 med ankomst i Bodø kl. 10.00. Du kan da fly med Norwegian kl. 1055 til Oslo.

NB – Kjøp billett for hurtigbåten tur/retur Bodø-Nordskot på www.reissjøveien.no i god tid. Det kan bli fullt.

 

Påmelding og pris

Nice price: kr 6.950,- per person for de som melder seg på innen 30. november 2017.
Full pris: kr 7.450,-
Kun 15 plasser. Førstemann til mølla.

Påmelding sendes på epost til: randi@randiskaug.no med navn, postadresse og telefonnummer. Skriv bentekristensen@rocketmail.com i kopifeltet. 
NB. Påmelding er bindende. Husk reiseforsikring.

Betalingsbetingelser Nice price
Ved påmelding mottar du en faktura på hele beløpet. En tredjedel, kr 2.320, forfaller innen 10 dager. Sluttbeløp, kr 4.630, forfaller 9. juli 2018.

Betalingsbetingelser full pris
Ved påmelding mottar du en faktura på hele beløpet. En tredjedel, kr 2.480, forfaller innen 10 dager. Sluttbeløp, kr 4.970, forfaller 9. juli 2018.

Faktura sendes på e-post.

Inkludert:
Prisen inkluderer Mindfulness-kurs og medisinsk yoga med Bente, guidet tur på Grøtøya og topptur til Sørskottind med Randi, tre overnattinger med frokost og lunsj, middag torsdag, fredag og lørdag samt fiskesuppe før avreise søndag. Kaffe og te er også inkludert.

Ikke inkludert: 
Prisen inkluderer ikke: fly, hurtigbåt, drikke til maten, eventuell leie av kajakk og tørrdrakt (våttkort kreves).
Om du ønsker å bo noen ekstra døgn, tilbys det til en spesialpris for kr 990 per døgn inklusiv frokost. Lunsj og middag kommer i tillegg.

For mer informasjon kontakt Randi på randi@randiskaug.no eller Bente på bentekristensen@rocketmail.com eller 926 17 106.

Om vertskapet

Randi er eier av Naustholmen. Hun er første norske kvinne på Mount Everest og har besteget Seven Summits. På vei ned fra fjellet bestemte hun seg for å lage hver dag til en veldig bra dag og jakte på Kongefølelsen i Norge. Hun har laget drømmeturer til fots, i kajakk og på ski over hele landet og i utlandet. Hun forelsket seg i Nord-Norge da hun padlet kajakken Sakteruta fra Rørvik til russergrensa.        

Bente driver firmaet Livsendring, og tilbyr coaching, mental trening og kurs basert på NLP og Mindfulness. Hun jobber også som coach og kursholder på Idrettens Helsesenter. Bente elsker å reise, og spesielt Nord-Norge ligger hennes hjerte nær.

Vi gleder oss til en hel helg med fantastiske opplevelser sammen med deg på unike Naustholmen.

Mer informasjon om Randi Skaug finner du på: www.randiskaug.no

Mer informasjon om Bente Kristensen finner du på: www.livsendring.no

Mer informasjon om Naustholmen finner du på www.naustholmen.com

Velkommen til langhelg på Naustholmen!

NB – Forbehold om minimum 10 deltakere og forbehold om endringer i programmet med hensyn til været.

 

Påmelding og pris

Pris: 6950,- per person ved påmelding innen 30. november 2017. Full pris 7450,-.

Kun 15 plasser. Førstemann til mølla.

Påmelding sendes på epost til: randi@randiskaug.no med navn, postadresse og telefonnummer. Skrivbentekristensen@rocketmail.com i kopifeltet. 
NB. Påmelding er bindende. Husk reiseforsikring.