Konferanser på Sommarøy

Sommarøy
Sommarøy
Sommarøy
Sommarøy vinter
Sommarøy vinter

Konferanser på Sommarøy

Innimellom er det godt å komme seg bort fra kontoret når en skal samle ansatte, ledergruppen, kunder eller samarbeidspartnere til faglig utvikling og inspirasjon. Et perfekt sted for dette er Sommarøy Arctic Hotel som ligger i underkant av en time fra Tromsø lufthavn.

Sommarøy er en perle av de sjeldne, og i dette koselige fiskeværet finner du fjell, kritthvite strender og krystallklart vann. En skal lete lenge etter en flottere ramme for møter og konferanser.

Selve hotellet ligger nydelig til og har 11 møte- og konferanserom. Rommene har masse naturlig lys og flott utsikt mot sjø, fjell, nordlys og midnattssol. Her er det godt å være året rundt. En kan velge om en vil overnatte på hotellet eller i rorbuer eller sjøhus tilknyttet hotellet.

Eier av Livsendring, Bente Kristensen, falt pladask for dette vakre stedet, og hun kjøpte en hytte på Sommarøy i 2021. Bente blir gjerne med bedrifter til Sommarøy, og hun kan skreddersy kurs for ulike behov. Hun holder kurs innen temaer som mindfulness/oppmerksomhetstrening, stressmestring, selvbevissthet og selvledelse samt kurset «Search Inside Yourself» som er utviklet hos Google. Bente kan også ta med folk på flotte turer i området samt gjøre rolig MediYoga/avslapningsøvelser (passer for alle).

Ta gjerne kontakt for å høre mer om hva Bente (og evt samarbeidspartnere) kan tilby.

Bente Kristensen: 926 17 106 eller bentekristensen@rocketmail.com

(Bilder tatt av Gøran Mikkelsen og Bente Kristensen)

Les mer om Sommarøy Arctic hotel her.

 

 

 

Nordlys
Sommarøy
Sommarøy
Sommarøy