Mindfulness for bedrifter

Mindfulness
Stadig flere får øynene opp for Mindfulness, og selskaper som Google og Apple har lenge sett verdien i å lære opp ansatte i denne metoden. Også her hjemme tar flere og flere i bruk Mindfulness, både firmaer og privatpersoner. Sykehus bruker Mindfulness i behandlingen av blant annet angstlidelser og stressmestring. Jageflyvere har fått Mindfulness-trening som del av forskningsprosjektet “Mental trening av oppmerksomhet for høyprestasjonsgrupper 2010-2015”, som var et samarbeidsprosjekt mellom Flymedisinsk institutt, Olympiatoppen og Norges idrettshøgskole.

Mindfulness (oppmerksomhetstrening) er en type mental trening som handler om å være tilstede i det som skjer her og nå, og ikke i fortiden og fremtiden som vi altfor ofte er. Vi trener med andre ord sinnet til å være til stede i øyeblikket. Med oppmerksomhetstrening blir vi blant annet bedre kjent med oss selv. Når vi er bevisst oppmerksomme blir vi klar over våre tanker, følelser, reaksjonsmønster og handlinger. Det er en bevisstgjøring gjennom selvobservasjon, og først da kan vi gjøre om på det som ikke er hensiktsmessig for oss.

Det er ikke uten grunn at Mindfulness er blitt så populært. Forskning tyder på at oppmerksomhetstrening blant annet kan føre til redusert stress, økt konsentrasjon og fokus, smertelindring, et styrket immunforsvar, økt effektivitet og produktivitet, bedre søvnkvalitet, økt empati og bedre livskvalitet.

Livsendring tilbyr kurs i Mindfulness for bedrifter som ønsker at de ansatte skal lære seg grunnleggende ferdigheter innen Mindfulness. Kurset kombinerer teori om stress og Mindfulness, praktiske øvelser (som meditasjon og kroppsskanning) og refleksjon og dialog blant kursdeltakerne. Kurset kan skreddersys til ulike grupper og bedrifter, og varigheten kan variere fra halvdagskurs til kurs som går over flere uker (anbefalt). Mediyoga kan også legges inn i mindfulness-kurs om ønskelig (en veldig fin kombinasjon).

Livsendring tilbyr også en-til-en trening i Mindfulness.


Eksempler på kurs og pris (pris kan variere avhengig av hvor bedriften befinner seg)

Kurs over 5 uker i Mindfulness og Mediyoga (ca. 2,5 timer per gang)
Pris: 30,000, –
Det anbefales å holde antall deltakere til under 15 stk for tettere oppfølging, men det kan godt være større grupper.

Mindfulness-kurs over 4 uker (ca. 2 timer per gang)
Pris: 24,000, –
Det anbefales å holde antall deltakere til under 15 stk for tettere oppfølging, men det kan godt være større grupper.

Mindfulness-kurs over 3 uker (ca. 2,5 timer per gang)
Pris: 20,000, –
Det anbefales å holde antall deltakere til under 15 stk for tettere oppfølging, men det kan godt være større grupper.

Mediyoga over 5 ganger (ca. en time per gang)
Pris: 7,500, –

Mindfulness-kurs over en halv dag (ca. 4 timer)
Pris: 8000, –

Ta kontakt med Bente Kristensen for mer informasjon:
Epost: bentekristensen@rocketmail.com
Mobil: 926 17 106

Livsendring setter regelmessig opp kurs som er åpne for alle, og hvor bedrifter kan sende ansatte.

Ta kontakt med Bente Kristensen for mer informasjon: bente@livsendring.no / 926 17 106