Mindfulness for bedrifter

Mindfulness/oppmerksomhetstrening – stressmestring – bevissthet – selvledelse 

Mindfulness (oppmerksomhetstrening) er en type mental trening som handler om å være til stede i det som skjer her og nå, og ikke i fortiden og fremtiden som vi altfor ofte er (noe som lett skaper stress). Vi trener med andre ord sinnet til å være til stede i øyeblikket. Med oppmerksomhetstrening blir vi blant annet bedre kjent med oss selv. Vi blir klar over våre tanker, følelser, reaksjonsmønster, triggere og handlinger. Det er en bevisstgjøring gjennom selvobservasjon. Når vi blir bedre kjent med oss selv kan vi lettere gjøre om på det som ikke er hensiktsmessig og lede oss selv på en god måte.

Det er ikke uten grunn at mindfulness er blitt så populært. Forskning tyder på at oppmerksomhetstrening blant annet kan føre til redusert stress, økt konsentrasjon og fokus, smertelindring, et styrket immunforsvar, økt effektivitet og produktivitet, bedre søvnkvalitet, økt motstandsdyktighet og empati samt bedre livskvalitet.

Stadig flere får øynene opp for mindfulness, og internasjonale selskaper som Google, Apple, SAP og Accenture har lenge sett verdien i å lære opp ansatte i denne metoden. Også her hjemme tar flere og flere i bruk mindfulness, både firmaer og privatpersoner. Sykehus bruker mindfulness blant annet i behandling av angstlidelser og stressmestring.

På dette kurset vil du få:

 • En god innføring i hva mindfulness/oppmerksomhetstrening er og hvordan å ta det i bruk
 • Kunnskap om stress og hvordan det påvirker oss
 • Større bevissthet på dine tanker, følelser, reaksjonsmønster, triggere og handlinger
 • Kunnskap om hvordan å skru av autopiloten og lede deg selv på en god måte
 • En større bevissthet på hvorfor det er viktig å ha et helhetlig fokus på helse hvor en fokuserer både på mental trening, fysisk trening, kosthold, søvn/hvile og sosiale relasjoner
 • Enkle verktøy du kan bruke i hverdagen for å takle stress, få bedre søvn, være mer til stede og lede deg selv på en god måte

Kurset kombinerer teori med praktiske øvelser (som meditasjon) og refleksjon og dialog blant kursdeltakerne. Etter kurset vil du ha den kunnskapen og de verktøyene du trenger for å fortsette å praktisere mindfulness på egenhånd.

  Kurset kan skreddersys til ulike grupper og bedrifter, og varigheten kan variere fra halvdagskurs til kurs som går over flere uker (anbefalt). Mediyoga kan også inkluderes i mindfulness-kurs om ønskelig (en veldig fin kombinasjon). Kursene kan også holdes online.

  Det er også mulig å booke ukentlige mindfulness-timer og/eller Mediyoga i bedriften.


  Eksempler på kurs og pris (pris kan variere avhengig av hvor bedriften befinner seg).

  NB – Livsendring ønsker at flest mulig skal få lære mindfulness og tilbyr derfor rabatt til kunder som ikke har mulighet til å betale prisene under.

  Mindfulness-kurs over 4 uker (ca. 2 timer per gang)
  Pris: 24,000, –

  Mindfulness-kurs over 3 uker (ca. 2 timer per gang)
  Pris: 18,000, –

  Mindfulness-kurs over en halv dag (ca. 4 timer)
  Pris: 8,000, –

  Kurs over 5 uker i Mindfulness og Mediyoga (ca. 2,5 timer per gang)
  Pris: 27,000, –

  NB: Det anbefales å holde antall deltakere til under 15 stk for tettere oppfølging, men det kan godt være større grupper.

   

  Ta kontakt med Bente Kristensen for mer informasjon:
  Epost: bentekristensen@rocketmail.com
  Mobil: 926 17 106

  Livsendring setter regelmessig opp kurs som er åpne for alle, og hvor bedrifter kan sende ansatte.

  Ta kontakt med Bente Kristensen for mer informasjon: bentekristensen@rocketmail.com / 926 17 106